Om Extend

Extend

Extend är en salong med ett alternativt utbud. Vi har funnits sedan januari 1998, då Linda Blomqvist, som äger salongen, öppnade med inställningen att Stockholm behöver ett hårställe med lite annorlunda inriktning än den traditionella ”frisörsalongen”. Det har varit frisörsalong sedan 1920-talet och delar av orginalinredningen finns kvar blandad med udda detaljer och massor med färg.
Sedan 1998 har vi på Extend jobbat med hårförlängning både för svenskfilm, modetidningar, fotomodeller, skådespelare och privatpersoner. Att resultatet ska bli naturligt och att löshåret inte tydligt ska synas är viktigt för oss och är anledningen till att många anlitar oss.
På Extend kan man göra vad som helst med sitt hår. Vi sätter inga gränser. Vi kan alla klippa kort eller förlänga, dredda eller raka, färga naturliga färger, bleka hår, färga blått, grönt, lila, rött…

Med jämna mellanrum ser vi till att bli extra inspirerade genom att vidare utbilda oss på någon spännande kurs.

Vi är grymma klippare men är också specialiserade på färgning, hårförlängning, hårförtjockning, dreads, dreadsförlängning, dreadsräddning och styling. Titta in i vårat Galleri för att se exempel på vad vi kan göra.

Eller prova att utmana oss med något nytt!!

På Extend jobbar Linda Blomqvist , Magnus Granberg, Hanse AnderssonAnna Enqvist , och Therese Nilsson Kolla in våra skills och boka en tid.

Våran adress är:
Östgötagatan 55, 11625 Stockholm
Tel: 08-6414959

Våra öppettider varierar något, men oftast är det alltid någon på Extend mellan 12 och 18. Ibland jobbar någon så sent som till 22-23. Många mornar börjar vi kl 9. Lördagar kan man ha tur att kunna boka en tid. Söndagar är vi lediga.

VÄLKOMMEN!