Extensions

HEMLIGHETEN BAKOM HÅRET

Undrar du hur stjärnorna bär sig åt som ena gången visar upp sig som korthårig blond och nästa gång, i en ny roll som långhårig brunett. För att sedan komma i en ny, halvlång rödskimmrande frisyr?
Svaret hittar du här. Löshår så klart!
Tillsammans med en erfaren extensionsfrisör med god färgkunskap kan man ändra sid ofta! Eller behålla sitt hår tjockt och glansigt länge.

Extensions används till hårförlängning och hårförtjockning och det finns många olika metoder att göra det på. Vi använder äkta hår eller monofibre. Vid båda metoderna fästs håret med minifästen vid hårbotten. Äkta hår passar dom som vill kunna använda plattång eller andra värmetänger eller vill kunna forma om håret på olika sätt. Monofibre håller sig snyggt länge och passar dom som inte vill styla håret så mycket. Det ser ut som naturligt hår och kan förlängas till vilken längd som helst. Båda metoderna håller i ca. tre månader. Man kan få vilken färg man vill. Alltifrån naturfärg till extremfärg.

Priset på extensions varierar mellan 1500-8300kr. Det beror helt på hur mycket hår som ska sättas in, så för att få en bättre uppfattning om pris rekommenderar vi att ni ringer och frågar oss.

Köpa Extensionsprodukter