Extremfärg

GO COLOUR CRAZY!

Vill du att din färg ska synas lite mer använder vi Extremfärg, eller Crazy colour från Special Effects. Det är färgstarka nyanser som sticker ut. Man kan få vilken färg som helst, men håret måste blekas först. Vi importerar själva en Extremfärg som håller mycket bättre än alla dess likar från USA. Special Effects. Den håller en till två månader, vi har även Hela utbudet av Manic Panic och manic panic classic toningar

(Det finns många typer av Extremfärg t.ex. Directions, Fudge Paintbox, Stargazer, Manic panic o.s.v. men de fungerar likadant, det är bara nyanserna som varierar. Dessa håller färgen två till fyra veckor.)
Priset för att göra en extremfärg varierar beroende på hur mycket och långt hår man har. Att bleka håret och färga i en Extremfärg kan ta upp till 4 timmar och kostar mellan 1600-4000kr. Vill man bättra på färgen själv när den bleknar köper man med sig en flaska. Vill man ha slingor är kan extensions vara ett bättre och hållbarare alternativ, då färgen på löshår inte bleknar alls.

undrar du fortfarande vad det kommer att kosta att färga ditt hår till en extremfärg? kolla in våran prisförklaring här!

Köpa Special Effects
Köpa Blekning