fbpx

Extend

På Extend är vi specialiserade på klippning och avancerade färgningar. Vi har ett brett och alternativt utbud, då vi både gör enklare mode klippningar och färgningar till mer extrema frisyrer med allt ifrån löshår och dreads till lysande färgningar och stylingar. Vi sätter inga gränser för vad vi kan göra med hår, däremot är det viktigt att även du som kund lyssnar in och tar våra goda råd. Att tex. gå från svart till vitt på en dag är omöjligt, men vi hjälper dig att lägga upp en plan hur det ska gå till slut, även om processen tar ett par månader. Vi jobbar så mycket vi bara kan med veganska, ekologiska och milda produkter och färger, men ibland måste vi ta i med hårdhandskarna för att fixa en färg, men låt dig inte luras, det är inte dom mest lysande färgerna som är bovarna i dramat. Rådgör gärna med din frisör om du vill veta vad vi använder på dig.

Extend grundades av Linda Westin, och 1998 öppnade salongen i So-Fo och sedan Augusti 2021 ligger vi på Folkungagatan 61. Allt sedan starten har vi varit ledande inom hårförlängningar och extremfärg och edge-frisyrer i Stockholm. Vi har jobbat med svensk film, modetidningar, fotomodeller, skådespelare och många privatpersoner.

Idag drivs och ägs salongen av Linda Westin och Hanse Andersson. Vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade och alla på salongen gör någon form av frisörrelaterad kurs en gång i månaden. Så vi ser till att hålla oss på topp! Våra varumärken är framför allt Kevin Murphy, Oway, Paul Mitchell, Olaplex,K18,Epres, Manic Panic, Staino, Celeb Luxury och Malibu C. Kolla gärna in salongens gemensamma instagramkonto för inspiration.

Våra Nivåer

Vi har alla olika specialiteter och även olika erfarenhet. Vi har valt att dela in det i 4 olika kategorier och klipp priset skiljer sig lite beroende på vilken nivå din frisör är på:

Senior Stylist – Är våra mest erfarna frisörer, alla Senior stylists har över 10 års erfarenhet av hårvård och har stor kunskap inom hår och färglära.

Stylist – Färdigutbildad frisör med gesällbrev, Har minst 3 års erfarenhet inom hårvård, jobbar helt självständigt men bollar gärna ideer med både kund och frisörer

Junior Stylist – Nyutbildad frisör med gesällbrev, Kan ta lite längre tid för vissa behandlingar och kan behöva bolla lite extra med både kund och andra frisörer

Trainee – Under utbildning, och ger kraftigt rabatterat pris för att lära sig. Tar längre tid och får stöd och hjälp av annan frisör

Frisörer

Metoder

Hos oss på Extend kan man göra vad som helst med sitt hår. Vi sätter inga gränser. Vi kan alla klippa kort eller förlänga, dredda eller raka, färga naturliga färger, bleka hår, färga blått, grönt, lila, rött…

Vi är grymma klippare men är också specialiserade på färgning, hårförlängning, hårförtjockning, dreads, dreadsförlängning, dreadsräddning och styling. Nedan kan du läsa mer om vad vi kan göra.