fbpx

Extremfärg

GO COLOUR CRAZY!

Vill du att din färg ska synas lite mer använder vi Extremfärg, eller Crazy colour från flera olika märken, Man kan få vilken färg som helst, men håret måste blekas först så att färgen kan tränga in i hårstrået, Dom färger vi har valt att jobba med är:

Det finns många typer av Extremfärg t.ex. Directions, Fudge Paintbox, Stargazer, Manic panic o.s.v. men de fungerar likadant, det är bara nyanserna som varierar. Vi har valt att ta in och använda dom som vi tycker fungerar bäst, dessa håller färgen 4 till 16veckor. beroende på nyans och märke..

Priset för att göra en extremfärg varierar beroende på hur mycket och långt hår man har. Att bleka håret och färga i en Extremfärg kan ta upp till 4 timmar och kostar mellan 1600-4000kr. När du färgar håret hos oss på salongen så använder vi ibland även Manic Panic Professional (Som sitter upp till 40 veckor), eller Trilliontones (en extremfärg som fungerar utan blekning)

Vill man bättra på färgen själv när den bleknar köper man med sig en flaska. Vill man ha slingor kan extensions vara ett bättre och hållbarare alternativ, då färgen på löshår inte bleknar alls.

Undrar du fortfarande vad det kommer att kosta att färga ditt hår till en extremfärg? Då kan du antingen kolla in vårat prisexempel här eller kom förbi på en gratis konsultation, det är bara komma förbi salongen, du behöver inte boka tid för konsultation.

Har du ett barn som vill färga håret? Läs isåfall denna artikel först