fbpx

Extensions

HEMLIGHETEN BAKOM HÅRET

Undrar du hur stjärnorna bär sig åt som ena gången visar upp sig som korthårig blond och nästa gång, i en ny roll som långhårig brunett. För att sedan komma i en ny, halvlång rödskimmrande frisyr?
Svaret hittar du här. Löshår så klart!
Tillsammans med en erfaren extensionsfrisör med god färgkunskap kan man ändra sid ofta! Eller behålla sitt hår tjockt och glansigt länge.

Extensions används till hårförlängning och hårförtjockning och det finns många olika metoder att göra det på. Vi använder äkta hår eller monofibre. Vid båda metoderna fästs håret med minifästen vid hårbotten. Äkta hår passar dom som vill kunna använda plattång eller andra värmetänger eller vill kunna forma om håret på olika sätt. Monofibre håller sig snyggt länge och passar dom som inte vill styla håret så mycket. Det ser ut som naturligt hår och kan förlängas till vilken längd som helst. Båda metoderna håller i ca. tre månader. Man kan få vilken färg man vill. Alltifrån naturfärg till extremfärg.

Det finns även olika metoder för att fästa Äkta hår, vi använder oss främst av

Keratin – där vi ofta delar fästena för att få så små fästen som möjligt, samt minimera slitaget på ditt eget hår, en korrekt utförd isättning av keratinfästen sliter INTE på ditt eget hår, det kräver dock att kunden sköter håret med dom skötselråd som vi ger samt att man tar ut håret efter max 3 månader,

Tejp – Lite större fästen och lämpar sig bäst för en lätt utfyllnad eller tillfällig förlängning

Trens – Vi fäster små microringar längs hårbotten som vi sedan syr fast trenset på

vilken metod som är bäst för just dig avgör vi lättast genom en gratis konsultation! det är bara komma förbi salongen, du behöver inte boka tid innan.

Priset på extensions varierar mellan 1500-8000kr. Det beror helt på hur mycket hår som ska sättas in, så för att få en bättre uppfattning om pris rekommenderar vi att ni ringer och frågar oss.