fbpx

Bondbuilders

2015 så lanserades den revolutionerande produkten Olaplex i Sverige.

Olaplex var en helt ny produkt och skapade en helt ny produktkategori på marknaden, nämligen Bondbuilders!

Självklart älskar vi Olaplex och jobbar med den aktivt på salongen,

Men vi har även valt att plocka in några fler bondbuilders som vi tycker är fantastiska, antingen själva eller som komplement.

Med hjälp av Bondbuilders kan vi stärka och till och med laga trasiga hår.
Produkten lagar och multiplicerar bindningarna i håret. Man kan säga att den bygger upp håret inifrån på nytt. Hårstrået får en ny styrka som tål mer behandling. Detta breddar våra kreativa möjligheter ännu mer.
Skillnaden är fantastisk och vi ser fram emot att du ska få upptäcka bondbuilders egenskaper tillsammans med oss.

Vi använder ALLTID minst en bondbuilder när vi bleker ditt hår, om du är intresserad av en specifik bondbuilder eller behandling så skriv gärna det i din bokning, annars väljer vi vad vi anser är bäst för ditt hår vid just det tillfället.

Vi jobbar med

Epres – Det nyaste på marknaden, Från en av grundarna av Olaplex. Det unika med Epres är att den fortsätter att verka och laga håret efter det har torkat

B3 . Finns för både färgat hår och en serie specialgjord för Extensions, Det är även en B3 produkt vi använder vid våran “no-cut behandling”

Olaplex – Originalet! Vi använder no 1 och no 2 på salongen och no3-no9 finns som hemma produkter

K18 – Denna produkt kan vi spraya på håret för att skydda det extra vid behandling, Hemma produkten är en leave in som verkar på endast 4 minuter.