fbpx

Om Extend

På Extend är vi specialiserade på klippning och avancerade färgningar. Vi har ett brett och alternativt utbud, då vi både gör enklare mode klippningar och färgningar till mer extrema frisyrer med allt ifrån löshår och dreads till lysande färgningar och stylingar. Vi sätter inga gränser för vad vi kan göra med hår, däremot är det viktigt att även du som kund lyssnar in och tar våra goda råd. Att tex. gå från svart till vitt på en dag är omöjligt, men vi hjälper dig att lägga upp en plan hur det ska gå till slut, även om processen tar ett par månader. Vi jobbar så mycket vi bara kan med veganska, ekologiska och milda produkter och färger, men ibland måste vi ta i med hårdhandskarna för att fixa en färg, men låt dig inte luras, det är inte dom mest lysande färgerna som är bovarna i dramat. Rådgör gärna med din frisör om du vill veta vad vi använder på dig.

Extend grundades av Linda Westin och har legat på samma plats på Söder sedan 1998. Det har varit frisörsalong sedan 1920-talet och delar av orginalinredningen finns kvar blandad med udda detaljer och massor med färg. Allt sedan starten har vi varit ledande inom hårförlängningar och extremfärg och edge-frisyrer i Stockholm. Vi har jobbat med svensk film, modetidningar, fotomodeller, skådespelare och många privatpersoner.
Idag drivs och ägs salongen av Linda Westin och Hanse Andersson. Vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade och alla på salongen gör någon form av frisörrelaterad kurs en gång i månaden. Så vi ser till att hålla oss på topp!

Kolla gärna in salongens gemensamma instagramkonto för inspiration. Våra personiga konton hittar ni under ”frisörer” 

Våra varumärken är framför allt Kevin Murphy, Oway, Sensido, Olaplex, Manic Panic, Pravana, Pulp Riot och Malibu C.

På Extend jobbar Linda Westin , Magnus GranbergHanse Andersson, Anna Enqvist .och Therese Nilsson Kolla in våra skills och boka en tid.

Våran adress är:
Östgötagatan 55, 11625 Stockholm
Tel: 08-6414959

VÄLKOMMEN!