fbpx

Dreadsfix och färg av dreads!(och en helt gratis produkt!)

Visste du att vi har en fantastisk dreadsfrisör - Umbra! Just nu har hon superdeal där du får en personanpassad produkt på köpet när du bokar en tid i November
🌟 Unika Dreadsfrisyrer hos Umbra - Dreadsfrisör på Extend 🌟Välkommen till Umbra - Dreadsfrisör på Extend, din destination för den mest fantastiska och personliga dreads-upplevelsen! Vi är stolta över att erbjuda något alldeles speciellt för våra kunder. Nu, när du bokar en tid hos oss för dreadsfix, färgning eller blekning av dreads, så får du en fantastisk GRATIS produkt med på köpet!
 Varför ska du välja Umbra - Dreadsfrisör på Extend för dina dreads-behov? Här är några skäl:🌿 Expertis: Vår erfarna dreadsfrisör, Umbra, är en mästare på sitt område. Med hennes kreativitet och färdigheter kommer dina dreads att bli en unik konstverk som speglar din personlighet.🌈 Kreativitet: Vi erbjuder ett brett utbud av färgnings- och blekningsalternativ för dina dreads. Vill du ha färgglada, pastellfärgade eller naturliga nyanser?💆 Omsorg: Dreads kräver speciell vård och uppmärksamhet. Vi använder noggrant utvalda produkter för att se till att dina dreads förblir starka och friska.🎁 Gratis Produkt: Som ett extra incitament när du bokar en tid hos oss kommer du att få en GRATIS produkt som passar perfekt för dina dreads. Det är vårt sätt att tacka dig för att du valde oss!
Umbra gör även dessa fantastiska smycken som fästes på dreadsen med en tråd,
Pris är 200 kr för pärlor och 300 kr för kristaller. Insättning ingår såklart.
Så vad väntar du på? Boka din tid hos Umbra - Dreadsfrisör på Extend idag och upplev den mest fantastiska dreadsförvandlingen. Oavsett om du har dreads som behöver kärlek och omtanke eller om du vill utforska spännande färgalternativ, så är Umbra här för att göra dina drömmar till verklighet.Maila umbra direkt på umbra@extend.nu eller besök vår webbplats www.extend.nu/boka för mer information om våra tjänster.

Kom ihåg att ange "Gratis Produkt" vid din bokning.
(Erbjudandet gäller under hela November)

Ta vara på detta erbjudande och låt oss hjälpa dig att uppnå dreads som imponerar!Umbra - Dreadsfrisör på Extend! 🌟