fbpx

Nytt om flytten, och Linda är tillbaka

Hej!
Hoppas ni har en härlig vår och att ni också har en bra känsla inför sommaren och ett hopp om att pandemin börjar släppa taget.
Vi jobbar på som vanligt med dom restriktioner som krävs, men ser mycket fram emot att så småningom kunna släppa munskyddet.

Vår flytt till nya lokalen är uppskjuten med någon månad eller två eller tre… Detta pga att vi inte hittar någon att överlåta vår lokal till än. Så känner ni till någon som vill öppna verksamhet i Sofo, det behöver inte vara som frisör, så kontakta gärna vår mäklare.
En länk till försäljningen på blocket med information finns här:

Så tills vidare finner ni oss på vår vanliga adress.

Börjar era fina hårprodukter ta slut hemma i skåpen och ni känner att det inte är dax att komma ut än så gå in på extendshoppen.se och beställ.

Vi har nu flyttat våran onlinebokning till Bokadirekt onlinebokning! Du behöver göra en ny inlogg för denna.
För att hitta dina tidigare bokningar vänligen skapa ett in-logg under ”Login” med samma e-mail som tidigare så kommer du kunna se/ändra dina framtida bokningar tidigare gjorda på boka.hitta.se

Linda kommer äntligen, efter en lång sjukskrivning tillbaka igen i Juni. Välkomna att boka in er hos henne. De tider som finns hittar ni via självbokningen.

Ha det gott och hoppas vi ses snart! Vänliga hälsningar vi på Extend.